SUPER BAD BEAT JACKPOT $103,769
(as of 06/30/20)
GEGA - 002044

PAI GOW JACKPOT $5,442
(as of 06/30/20)
GEGA - 004239

MINI BAD BEAT JACKPOT $5,496
(as of 06/30/20)
GEGA - 002044


Waarmee werk jullie met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het veilig opgeslagen? Deel je het op zeker veilige wijze met partners, potentiële investeerders? Zelfs beslist klein datalek is gratis alleen een bedreiging ervoor de reputatie, maar ook voor u winstgevendheid. U publicatie of ongeoorloofd behandeling van zelfs een sector van de informatie heeft dezelfde negatieve impact deals, productlanceringen op jouw markt. Plus hoe verder uw bedrijf zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen aan dit probleem zijn virtuele datarooms. Gebeurtenis staat gratis alleen garant voor absoluut veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van dossiers en jij efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

data room

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn zeker moderne ontplooiing die bestaat gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt een speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens te versleutelen. Het is erg belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van de gecodeerde informatie zelf.

Elke documenten die u uploadt naar uw virtuele kantoor gaan niets verloren alsof worden niets vernietigd. Datgene alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect zijn het zonder moeite scannen met virussen. Hierbij heeft het geen speciale software nodig, alle papieren worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dat gebruikers dat het nodig hebben. De heeft maximale controle over het vermogen van de gebruiker om met bestanden erbij werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, beluisteren, downloaden, afdrukken en langere. U kunt de toegang ook voor adres alsof tijd beperken, de toegang op elk moment annuleren.

Het is ook de inspanning waard door te vertellen dat jullie altijd stuk voor stuk weet door het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van alle gebruikerssessies. Deze garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook gemakkelijker te onderkennen welke delen van de dossiers potentiële partners het voornaamst interesseren, het is beter vanwege u voor te bereiden op onderhandelingen.

De deugdelijkheid van de gebeurtenis is langduriger dan keer bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Uitgestrekte internationale diensten gebruiken dat product al lang. Ten tweede heeft gekregen de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Eerste service en 24/7 technische ondersteuning

zijn niet alleen dus betrouwbaar en beproefd product, maar mede een hoogwaardige, klantgerichte service. U kunt altijd aanraking opnemen betreffende de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord voor de belangstelling vinden en communiceren bij een voor u geschikte taal.

Daarnevens kun u een maand gratis gebruik maken van de . Ervaar zelf het gemak en jullie effectiviteit betreffende deze technische oplossing!

https://virtuele-dataroom.nl

By | 2020-05-19T11:35:47+00:00 May 19th, 2020|Uncategorized|